1 מכינים את הדקואז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. מקפלים פנימה את אבקת הסוכר ואבקת השקדים. מעבירים לרינג עגול ואופים 20-22 דקות.
3 מכינים קרמו פטל - ליצ'י: מערבבים את הג'לטין והמים ומשהים בצד ל-10 דקות.
4 מבשלים בסיר את מחית הפטל, מחית הליצ'י, הביצים, הסוכר והחמאה עד ל-82 מעלות. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שהוא נמס. מעבירים לרינג עגול ומקפיאים.
5 מכינים קונפי פטל ליצ'י: מבשלים יחד את מחית הפטל, מחית הליצ'י, הפקטין והסוכר עד לרתיחה. מעבירים לרינג עגול קטן יותר ומקפיאים.
6 מכינים את מוס הורדים: מערבבים את הג'לטין והמים ומשהים בצד ל-10 דקות.
7 מביאים לרתיחה 400 מ"ל מהשמנת המתוקה ושופכים על השוקולד הלבן. מערבבים לתערובת אחידה.
8 מוסיפים את הג'לטין המושרה ומי הורדים ומערבבים עד שהג'לטין נמס. מצננים מעט.
9 מקציפים את שאר השמנת המתוקה לקצפת ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים לרינג עגול ומקפיאים.
10 מכינים את הריסוס: ממיסים בסיר את השוקולד הלבן, חמאת הקקאו וצבעי המאכל. כשהתערובת מתקררת ל-35 מעלות היא מוכנה לריסוס על העוגה.
11 מרכיבים את העוגה: מניחים מעל הדקואז את קרמו הפטל ואת מוס הורדים. מרססים את העוגה ומצפים אותה מכל הכיוונים. מניחים מעל את הקונפי ומקשטים בקישוטי שוקולד.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.