1 מכינים מוס: מכינים תבנית עם פיסטוק אחד בכל אחד מהשקעים. יוצקים מים על ג'לטין ומשאירים בצד ל- 5 דקות עד שכל הנוזלים נספחים. מעבירים שוקולד לכלי נפרד. מביאים 120 גרם שמנת מתוקה עם וניל על סף רתיחה, יוצקים על השוקולד ומשאירים בצד לכמה דקות. בינתיים מקציפים שמנת לקצפת רכה במרקם יוגורט. טוחנים את השוקולד בעזרת בלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הג'לטין וממשיכים לטחון עד להמסתו. מעבירים את תערובת השוקולד לקערה גדולה ובכמה סבבים מקפלים פנימה את הקצפת. מעבירים לשק זילוף, מזלפים לתוך השקעים, נועצים מקלות ומקפיאים במשך שעתיים לפחות.
2 מכינים רויאלטין: בקלחת מביאים על סף רתיחה תוך ערבוב קבוע חלב, חמאה, גלוקוזה וסוכר (1). מערבבים פקטין וסוכר (2), מוסיפים לתערובת החמה ומערבבים היטב. מוסיפים אגוזי לוז ופולי קקאו, מערבבים ויוצקים לתבנית סיליקון מטבעות. אופים ב- 160 מעלות כ- 7 דקות עד לקבלת צבע קרמלי.
3 מכינים ציפוי: ממיסים שוקולד לבן וצובעים אותו לוורוד בעזרת צבע מאכל.
4 מרכיבים: משחררים את המוס ואת הרויאלטין. טובלים את המוס בציפוי שוקולד עד לכיסוי מלא ומניחים מעל מטבע רויאלטין.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.