1 החלבון (מרנג איטלקי): מחממים בסיר סוכר, מים וסירופ עד ל-117 מעלות. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב, ומזלפים לאט לאט את הנוזל הרותח. ממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד שהמרנג יציב, חלק ומבריק. מזלפים על צלחת צורת חלבון וחורכים עם ברנר את הקצוות של המרנג.
2 החלמון (ג'לי מנגו): משרים ג'לטין במים. מרתיחים מים וסוכר, מוסיפים את הג'לטין המומס, מערבבים ומוסיפים את מחית המנגו. שופכים לתבנית חצי כדור משומנת בקוטר 5 ס"מ ומצננים.
3 הלחם (עוגת ספוג): מקציפים ביצים, חלמונים וסוכר בקערה מעל בן מארי עד שמתקבלת מסה תפוחה. כשהתערובת מגיעה ל-55 מעלות מעבירים אותה למיקסר ומקציפים במהירות גבוהה עד שהמסה מתקררת.
4 מוסיפים בניפוי בשני סיבובים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור. מוסיפים את קליפת הלימון, ולקראת הסוף את החמאה. אופים בחום של 160-170 מעלות כ-10 דקות (תלוי בתבנית).
• אפשר להכין גם "ממרח אבוקדו" מ-200 מ"ל שמנת מתוקה ו-100 גרם מחית פיסטוק ו"גבינת שמנת" מ-200 מ"ל שמנת מתוקה, 100 גרם מסקרפונה ו-2 כפות אבקת סוכר.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.