1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מכינים את הבצק: בקערת מיקסר שמים חמאה, סוכר, אבקת אפייה, קמח וחלב. לשים במהירות נמוכה לקבלת בצק דביק. נזהרים לא ללוש יותר מדי. מוציאים מהמיקסר ומרדדים את הבצק לעלה דק.
3 משמנים תבנית טארט ומרפדים את התחתית בבצק ובדפנות באופן אחיד. מהדקים עם האצבעות. מעבירים למקרר.
4 מכינים את המלית: ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מצננים את הבצל ומסדרים מעל הבצק בתבנית.
5 חותכים את האספרגוסים לפרוסות (שומרים 4-5 מהם לקישוט) ומסדרים בשכבה דקה מעל הבצל.
6 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את הביצה, מלח ופלפל ומערבבים. יוצקים מעל הבצל והאספרגוס. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה, המוצרלה והפרמזן ומסדרים את האספרגוס שהשארנו בצד. אופים בתנור כ-20-25 דקות, עד שהבצק זהוב והבלילה יציבה יחסית.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו ע"י המתמודדים.