1 בסיר מביאים לרתיחה מים, חלב, חמאה, מלח, וסוכר. מורידים מהאש, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
2 מחזירים את הסיר לאש ומבשלים תוך כדי ערבוב כמה דקות.
3 מעבירים את הבצק לקערת המיקסר ולשים במהירות בינונית עד שהבצק קר. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את התערובת לשף זילוף.
4 מחממים תנור ל-220 מעלות.
5 מזלפים על גבי נייר אפייה עיגולים מהבצק ומברישים אותם בביצה הטרופה.
6 אופים כ-20-25 דקות עד שהפחזניות תפוחות ושחומות.
7 מכינים קרם פטיסייר: טורפים בקערה את החלמונים והקורנפלור.
8 בסיר קטן מביאים לרתיחה את החלב, הסוכר והוניל. מורידים מהאש ומערבבים בהדרגה עם תערובת החלמונים תוך כדי טריפה מהירה.
9 מחזירים את התערובת לאש ומבשלים תוך כדי טריפה עד שהתערובת מסמיכה ומתחילה לבעבע. מבשלים עוד דקה ומורידים מהאש. מעבירים לשף זילוף.
10 עושים חורים קטנים בתחתית כל פחזנית וממלאים אותה בקרם.
11 מכינים קרמל: ממיסים במחבת את הסוכר והמים ומבשלים עד לקבלת קרמל כהה.
12 טובלים את תחתיות הפחזניות בקרמל ומסדרים בצורת מעגל על צלחת הגשה. בונים מעליהן בשכבות עוד ועוד פחזניות ליצירת מגדל.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.