1 מושחים את הנתח מכל הצדדים בשמן, מלח, כוסברה כתושה ופלפל שחור ומניחים בתבנית עמוקה.
2 מחממים תנור ל-250 מעלות ומשחימים את הנתח היטב במשך 20-15 דקות. מוציאים, ומנמיכים את החום ל-180 מעלות.
3 מוסיפים לתבנית את הבירה, הגזר, הסלרי, הכרשה והתימין, מכסים בנייר פרגמנט ואוטמים היטב.
4 מחזירים לתנור לשעתיים.
5 מוספים לתבנית את תפוחי האדמה, מכסים שוב וצולים עוד כשעה. רבע שעה לפני הסוף אפשר להסיר את הכיסוי, כדי לתת לתבשיל להשחים.
>> בשבוע שעבר התענגנו כאן על קציצות חריפות