1 מחממים תנור ל-110 מעלות.
2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד נתח האסאדו.
3 מורחים את האסאדו בתערובת התבלינים מכל הכיוונים, ומעבירים לתבנית עמוקה מעט. אוטמים את התבנית בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום וצולים בחום הנמוך 8-10 שעות, עד שהנתח הופך נימוח ומשחים מבחוץ.
>> כל המתכונים לראש השנה
4 מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח 40 דקות לפחות (המנוחה מייצבת את הבשר). כשמוכנים להגיש, מסירים את כל הכיסויים ומחזירים את הבשר לתנור חם (200 מעלות) לכ-10 דקות או עד שהוא מתחמם.
* ניתן להכין יום או יומיים מראש לפני ההגשה.
* מומלץ להגיש עם סלט כרוב מושקע ופלחי תפוחי אדמה אפויים.