1 לשים את כל החומרים למעט המרגרינה והלחם במיקסר עם וו לישה עד שהבצק נפרד מהדפנות.
2 מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח שעה.
3 קורצים 10-12 עיגולים, מניחים על משטח משומן ומשאירים לנוח עוד חצי שעה.
4 ממיסים את המרגרינה (שומרים את העטיפה!).
5 מרדדים כל כדור, פותחים על משטח משומן ומותחים עד שמקבלים עלה גדול. מטפטפים/מורחים מרגרינה מומסת, הופכים את העלה וחוזרים על הפעולה בצד השני. מגלגלים את הבצק כמו שטיח.
6 מצננים במקרר לפחות לילה אחד.
7 מחממים תנור לחום של 130 מעלות. מרפדים סיר ג'חנון בפרוסת לחם או חלה, מכסים בנייר כסף משומן ועליו מסדרים את הבצק. מניחים על הבצק את נייר העטיפה של המרגרינה, מכסים ומכניסים לתנור. אם רוצים להוסיף ביצים - מניחים אותן בזהירות מעל העטיפה של המרגרינה (אין צורך לבשל מראש).
8 אחרי חצי שעה-שעה מעבירים לחום של שבת (100 מעלות). אפשר לאפות מלכתחילה בחום של שבת, ואז יש לשפוך באמצע הלילה מעט מים על דופנות הסיר (לא על הג'חנון עצמו). אופים כל הלילה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!