1 מערבבים בקערה את התבלינים (חוץ מהמלח) עם שמן הזית ומוסיפים את הבשר. מערבבים עד שהבשר מצופה כולו בתערובת.
2 מחממים בסיר גדול ועבה שמן זית ומטגנים (סוגרים) את רצועות השייטל, עד שצבען יהיה שחום אחיד. מוסיפים את המלח ומתקנים תיבול.
3 מוציאים את הבשר מהסיר ןמניחים אותו בקערה בצד. באותו זמן מטגנים באותו הסיר בצלצלי השאלוט עד השחמה.
4 מחזירים את הבשר לסיר ומערבבים. מוסיפים את היין ואת ציר הבקר (או המים), מערבבים, מתקנים תיבול ומעבירים ללהבה נמוכה-בינונית לשעה עד חמש שעות (ככל שהבשר מתבשל זמן ארוך יותר והנוזלים מצטמצמים, כך טעמו משתבח ומודגש).
5 אופן ההגשה: מגישים שווארמה בתוך חצי פיתה, עם טחינה ופטרוזיליה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!