1 מערבבים בקערה ביצים, רוטב צ'ילי, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את חזה העוף, מערבבים היטב כך שכל השניצלים יהיו בתוך הבלילה.
2 מעבירים את השומשום לכלי שטוח ומצפים היטב כל שניצל.
3 מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים כל שניצל כ-2-3 דקות מכל צד.
4 במקביל מטגנים במחבת נוספת את קוביות הבטטות עד להזהבה.
5 מעבירים את השניצל והבטטות לנייר סופג ומגישים עם רוטב צ'ילי מתוק.
* מי שלא רוצה לטגן, יכול לאפות את השניצלים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות מכל צד.
* המצרכים באדיבות "עדן טבע מרקט"