שניצל שומשום עם רוטב צ'ילי מתוקשדרוג פריך למנת שניצל, שמכינים בכמה דקות במחבת. יחד עם קצת בטטות מוקפצות, יש לכם אחלה ארוחה שבעולם![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לתוספת:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה ביצים, רוטב צ'ילי, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את חזה העוף, מערבבים היטב כך שכל השניצלים יהיו בתוך הבלילה. 2 מעבירים את השומשום לכלי שטוח ומצפים היטב כל שניצל. 3 מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים כל שניצל כ-2-3 דקות מכל צד. 4 במקביל מטגנים במחבת נוספת את קוביות הבטטות עד להזהבה. 5 מעבירים את השניצל והבטטות לנייר סופג ומגישים עם רוטב צ'ילי מתוק. * מי שלא רוצה לטגן, יכול לאפות את השניצלים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות מכל צד. * המצרכים באדיבות "עדן טבע מרקט"
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|