1 מחלקים את מנת הבשר ל-2 חלקים ומעצבים להמבורגר עגול ויפה (מומלץ להכניס לייצוב של שעה במקרר, כדי שלא יתפרק על המחבת)
2 מרססים את המחבת בתרסיס שמן, ומטגנים את ההמבורגר משני הצדדים לפי מידת ההכנה שאתם אוהבים.
3 מפשירים את הצ'יפס ומטגנים בתרסיס שמן עד להזהבה, או לחילופין, מרססים את מקלות תפוחי האדמה בתרסיס שמן זית ואופים בתנור על חום גבוה מאוד, כ-20 דקות.
4 מושחים כל לחמנייה במיונז, מוסיפים את הירקות ואת ההמבורגר ומסדרים בצלחת ביחד עם הצ'יפס.