פריטטה נהדרת בכלום זמןכשהיה חופש רק חיכינו לשגרה, אבל עכשיו אנחנו (מעניין למה) כל היום חולמים בהקיץ על חופשות מעבר לים. אז הנה מתכון לפריטטה שתיקח אתכם ישירות לספרד, עיירה ציורית קטנה, יושבים על מרפסת עץ, בפחות מחצי שעה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 14/10/15 07:29
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות. >> מתכונים לפסח 2 ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות. מערבבים והופכים מדי פעם, עד שהבצל מזהיב ותפוחי האדמה מתרככים מעט. מצננים. >> לאתר של שרית - מיס פטל 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מערבבים את תפוחי האדמה והבצל עם הביצים והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. 5 מכניסים את המחבת לתנור ואופים 10-15 דקות, עד שהביצים מתייצבות. |