המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הכרישה עם שמן זית עד להזהבה. 2 מחממים תנור ל-200 מעלות. 3 מערבבים בקערה תרד, פטרוזיליה ואת הפטה (אם רוצים - אפשר להוסיף גם כוס קשקבל מגוררת), מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים. 4 מניחים דף בצק יופקה על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. מסדרים על גבי הבצק את תערובת התרד ומעליה מפזרים את הכרישה המטוגנת. 5 מניחים את דך היופקה השני מעל הכל, מהדקים את הקצוות בעזרת מזלג, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. 6 אופים כ-20 דקות עד שהבצק שזוף ופריך. בתיאבון! *אפשר להשתמש גם בבצק פילאס/פילו >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון מאפה תרד, כרישה ופטה מבצק יופקה. כל כך קל וטעים | צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |