המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים את המים והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. 2 מבשלים תוך כדי רתיחה כ-5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהנוזל מסמיך מעט ומתקבל סירופ סוכר. 3 מוסיפים את הפירות החתוכים, מביאים שוב לרתיחה וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה עוד כ-5 דקות. 4 מסירים מהאש ומצננים. טוחנים בבלנדר למחית חלקה. מסננים אם יש צורך, ושומרים במקרר. 5 להגשה: שמים 2 כפות תרכיז בכוס, ממלאים במים, מערבבים ושותים לרוויה. * בתמונה: תרכיזים ממנגו ומפטל בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל |