המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מכניסים למעבד מזון צ'יפס, כורכום, פפריקה וכמון וטוחנים לפירורים דקים. מעבירים את הפירורים לצלחת עמוקה. 3 טורפים בצלחת עמוקה נפרדת ביצים וחרדל. 4 טובלים את השניצלים בתערובת הביצה והחרדל, ואז בפירורי הצ'יפס עד שהם מצופים היטב מכל הצדדים. 5 מסדרים את השניצלים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-20 דקות ומגישים חם. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel שניצל אפוי בציפוי תפוצ'יפס. כשר לפסח | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |