לביבות בטטה שמתקתקים בחצי שעהלביבות בעלות מתיקות עדינה, לצד רוטב מפנק עם שמנת חמוצה
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:מעדיפים אפוי? הנה גרסה מעולה של לביבות בטטה אפויות 1 מגרדים בפומפייה את הבצל, תפוחי האדמה והבטטה לרצועות דקות. 2 סוחטים את הנוזלים, מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים. 3 יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן משני הצדדים עד הזהבה. 4 מערבבים היטב את החומרי הרוטב וקוצצים את העירית, ומגישים עם הלביבות. |