1 מערבבים בקערה כוסברה, שום, גרדת לימון, פיסטוקים ,שקדים, פפריקה מתוקה, פלפל חריף ושמן זית. מערבבים עד לקבלת מחית.
2 בין כל שני סרדינים מורחים את התערובת.
3 מקמחים את הסרדינים ומטגנים במחבת עמוקה עם שמן עמוק.
הכנת הרוטב:
1 מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 מוסיפים את כל הרכיבים: עגבניות מגורדות, זרעי כוסברה, צ'ילי אדום, רוטב צ'ילי פיקנטי, זיתים, כוסברה, פטרוזיליה, סוכר, פפריקה שום. מבשלים כ-10 דקות עד להסמכה קלה. לקראת סוף הבישול מוסיפים את החמאה.
אופן ההגשה:
מניחים את הסרדינים והביצים הקשות בצלחת הגשה, מזליפים מעט מהרוטב ומגישים.