המצרכים :
אופן ההכנה:1 חותכים את הבצל לקוביות בינוניות. 2 מכינים את שבבי האורז: מרתיחים מים, שופכים אותם לקערה גדולה, מוסיפים את השבבים ל-2 דקות עד לריכוך ומסננים (אפשר גם להשרות במים פושרים-חמימים כחצי שעה-שעה). 3 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את העוף, את התבלינים היבשים והסילאן ומפוררים את העוף בעזרת מזלג לפירורים קטנים. 3 מוסיפים למחבת את שבבי האורז, פטרוזיליה קצוצה וסויה. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 4 מערבבים מעט לאיחוד, מורידים מהאש ומגישים. בתיאבון! עוף טחון מוקפץ עם שבבי אורז | צילום: פאני דוד, mako אוכל |