1 ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים מים רותחים וחלב ומרתיחים שוב
.
2 מתחילים לזלף באיטיות רבה את קמח התירס לתוך המים תוך כדי ערבוב איטי (זה יכול לקחת כמה דקות). כשהתערובת מתחילה להסמיך ומרגישים התנגדות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את השמנת והמלח וממשיכים לערבב עד שנוצרת דייסה סמיכה וחלקה. מוסיפים את הפרמזן (משאירים קצת בצד להגשה) וממשיכים לערבב קלות עד שהוא נבלע בתערובת.
3 מגישים עם עגבנייה סחוטה מעלה, פרמזן, פירורי גבינה בולגרית טובה או שמנת חמוצה.
4 אם נשארו שאריות, העבירו אותם לקערה קטנה ועמוקה או לתבנית, שטחו והניחו לזה להתקרר. בגלל העמילן, התערובת תתקשה לכדי יחידה אחת, שמאוחר יותר אפשר לחתוך לפרוסות ולאכול קר, כמו חטיף, או לחמם בתנור כמה דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!