המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים במעבד מזון את הקוואקר, הקמח ואבקת האפייה, ומפעילים בפולסים עד לקבלת מרקם קמחי אחיד. 2 טורפים בקערה את הביצה, הסויה והחרדל ומערבבים עם תערובת הקמח לעיסה אחידה ודלילה (אם צריך, אפשר לדלל עם מעט שמן זית). 3 מנגבים בנייר סופג את נתחי העוף משאריות רטיבות או שומן, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מצפים את הנתחים בתערובת בעזרת מברשת. 4 מפזרים שומשום, ואופים 15 דקות בדיוק. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים כדי לתת לציפוי להתקשות מעט. פורסים עבה ומגישים. * הפסטרמה תישמר היטב 3-4 ימים במקרר. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו מלבי כמו שמלבי צריך להיות
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |