המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה קקאו, סוכר, קמח ואבקת אפייה. 2 בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים לביצים את החמאה המומסת וטורפים עד שהתערובת הופכת לבהירה ואוורירית. מוסיפים את תמצית הווניל. 3 מוסיפים את התערובת היבשה אל הקערה עם הביצים ומערבבים עד שכל הקמח נטמע, ולא יותר. מוסיפים את השוקולד צ'יפס (והאגוזים, אם רוצים) ומערבבים מעט. 4 משמנים תבנית פיירקס בגודל 23X23 ס"מ ויוצקים לתוכה את הבלילה. משטחים את החלק העליון. 5 מכוונים את המיקרוגל לעוצמה הגבוהה ביותר ומפעילים למשך 6 דקות. חותכים ומגישים עם גלידת וניל. כדאי לאכול חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! (מקור) >> והנה עוד עוגת מיקרו מוצלחת |