השימוש במעבד המזון גם חוסך זמן וגם נותן לקציצות את המרקם הייחודי והנימוח שלהן - בלי שוונצים של בצל ובלי גושישים של קיצוץ לקוי.
המצרכים :
אופן ההכנה:1 טוחנים במעבד מזון את הבצל, השום, הגזר והפטרוזיליה עם מעט שמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. 2 מוסיפים את הבשר, הביצים ופירורי הלחם, מתבלים ומערבבים. 3 יוצרים קציצות בגודל ובעובי שרוצים, ומטגנים במחבת חמה משני הצדדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה
|