חזה עוף בסויה ותבליניםכמה כיף שהארוחה הכי מהירה בעולם היא גם כזו טעימה: מעמידים סיר אורז על האש, ועד שהוא מבושל - העוף כבר מוכן
צילום: רותה ט, טעים ללא גלוטן
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בווק על להבה גדולה. 2 מוסיפים את קוביות החזה ומטגנים תוך בחישה בעזרת שתי כפות עץ, עד שהנתחים משנים צבע ללבן. 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את רוטב הסויה, המים ושמן השומשום, וממשיכים להקפיץ כ-5 דקות. 5 מגישים חם מעל מצע של אורז או פירה. * המתכון באדיבות הבלוג טעים ללא גלוטן בתפוז הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |