כמה עוד אפשר? מה אומר, החופש גדול עלי. לא די שחזרנו בערב קודם כל כך מאוחר מהים הביתה, שכבר בניתי על שנת בוקר מאוחרת, כשאזעקה רמה העירה אותנו בשעה 6 וחצי בבוקר, וקיבלתי 2 זאטוטים עייפים ועצבנים ליום שלם. הייתי חייבת להתחיל איכשהו את היום הזה. הלכנו על ארוחה לא שגרתית כדי להמתיק את הבוקר ההוא. אין כמו קצת שוקולד לפעמים. וממש עוד קצת, רק קצת, עד שמתחילה שוב שנת הלימודים ואני מקבלת את חיי בחזרה. המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים ביצים, חלב, שמן, סוכר ווניל לתערובת אחידה - אפשר בקערה או בבלנדר. מוסיפים קמח ומערבבים עד שמתאחד. מוסיפים שוקולד צ׳יפס. 2 מחממים מחבת ומשמנים קלות. שמים כמות קטנה מהתערובת במחבת, בערך כף. מנמיכים את האש ומבשלים עד שנוצרות בועות. הופכים ומבשלים עוד כדקה מהצד השני ומוציאים. מהתערובת הזאת יוצאים כ-20 יחידות. * בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> בשבוע שעבר הכנו חביתיות קינואה וירוקים>> נא לנשנש בהתאם: מתכוני העוגות של יפה ומלי עזר |