מוקפץ צמחוני טעים ובריאאם תשאלו את רון יוחננוב, הסוד לכל מוקפץ אסייתי שמכבד את עצמו הוא בסיס של שום, ג'ינג'ר וצ'ילי חריף. יש לכם את אלה? יאללה, תתחילו להעמיס למחבת ירקות וטופו, ולא לשכוח את האורז
רון יוחננוב
| ארוחה לכל המשפחה, רון יוחננוב
| פורסם 08/08/24 09:00
צילום: יוגב מאיר, ארוחה לכל המשפחה, רון יוחננוב
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים את כל המרכיבים בקערות על השיש. 2 מחממים במחבת שמן שומשום ושמן זית ומטגנים את הטופו מכל הצדדים. 3 מוסיפים למחבת את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר. מערבבים כדקה, כדי שלא יישרף. 4 מוסיפים את הגזר והאפונה. 5 מוסיפים רוטב סויה. 6 מוסיפים את האורז המוכן למחבת ומערבבים. אפשרות נוספת: להגיש את הירקות המוקפצים על האורז. 7 מגישים עם בצל ירוק ועוד קצת צ'ילי חריף, אם רוצים. המתכון מתוך פרק 3 בתוכנית "ארוחה לכל המשפחה". לצפייה בתוכנית |