1 מסננים את התירס מנוזלי השימורים ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את הביצים, הקמח, הגבינה הלבנה, הגבינה הצהובה, הפטרוזיליה והמלח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
3 מחממים מחבת עם מעט שמן זית. כשהוא חם יוצרים מהבלילה לביבות קטנות בעזרת כף, ומניחים במחבת. משטחים את הלביבות מעט ומטגנים 3-4 דקות, עד שהחלק התחתון משחים.
הילדים יעופו עליהן, וגם אתם | צילום:
גיל גוטקין, mako אוכל
4 הופכים ומטגנים עוד 2-3 דקות, עד שגם הצד השני משחים. מוציאים לנייר סופג וממשיכים לטגן את שאר הלביבות.
5 מגישים ומכניסים טוב הביתה.