המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים את האורז. מערבבים היטב עד שכל האורז מכוסה בשמן הזית. 2 מוזגים על האורז את המים הרותחים ומערבבים היטב. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מוסיפים לסיר מלח, כורכום וזעפרן, ומערבבים שוב. 4 מביאים לרתיחה, מעבירים לאש נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים 7-8 דקות. 5 מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות לפחות. מפרידים את גרגירי האורז בעזרת מזלג ומגישים. בתיאבון! אורז צהוב על הצלחת | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |