כנאפה מהירהכנאפה היא קצת כמו אהבה: קצת קשיחה, קצת גמישה ועטופה במעטפת מתוקה. קבלו את המתכון לכנאפה הכי מהירה שתכינו, באהבה כמובן
צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל
|
המצרכים (6 מנות):לכנאפה
לסירופ
להגשה
אופן ההכנה:1 מכינים את הסירופ: מניחים את כל חומרי הסירופ בסיר ומבשלים, עד שהנוזל מצטמצם ומקבל מרקם סירופי. 2 מכינים את הכנאפה: מערבבים את החמאה המומסת עם אטריות הקדאיף. 3 מחממים מחבת בקוטר 22-24 ס"מ. מפזרים באחידות מחצית מהאטריות על המחבת, מורחים מעל את הגבינה, וסוגרים במחצית השנייה של האטריות. מבשלים על המחבת כ-5 דקות. הופכים לצד השני ומבשלים גם כ-5 דקות (משתדלים לא לבשל מעבר לחמש דקות לכל צד). 4 שופכים מעל סירופ חם בנדיבות, מפזרים פיסטוקים קלויים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון התפרסם בבלוג "תיק אוכל" של אינס שילת ואפיק גבאי |