1 מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, הסוכר, הביצה ואבקת האפייה. מוסיפים בתנועת קיפול את שבבי השוקולד צ'יפס ואת שיבולת השועל. לבסוף מוסיפים גם 2 כפות מים.
2 מעבירים את התערובת למקרר להתייצבות, ובינתיים מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
3 יוצרים עוגיות בגודל של כפית גדושה, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-8 דקות. העוגיות אמורות לצאת מהתנור כשהן רכות במרכז, אך הן ייתיצבו כאשר הן יתקררו. אם אתם אופים את העוגיות בכמה סבבים בתנור, כדאי לשמור את הבלילה במקרר בין לבין.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!