1 בעזרת סכין, שורטים בעדינות את הצד הקעור של הפיתה (הצד התחתון). חורצים לאורך, לרוחב ובאלכסון. שימו לב לא לחתוך אל תוך הפיתה. המטרה היא ליצור שטח פנים מעט מחוספס.
2 מפזרים את שמן הזית ומורחים על כל שטח הפיתה. מפזרים מעליו את הזעתר באופן שווה, כך שיספוג את השמן.
3 מכניסים לטוסטר-אובן או לתנור בחום של 180 מעלות, לכעשר דקות, עד ששולי הפיתה מזהיבים.
וככה זה נראה אחרי האפייה | צילום:
אסתי רותם, mako אוכל
* הכמויות מתאימות למנה אחת, אפשר להכפיל לפי מספר הסועדים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.