המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מתבלים את חזה העוף במלח גס ופלפל ובצ’ילי. מחממים במחבת כבדה את שמן הזית, ומשחימים את חזה העוף 3 דקות מכל צד. 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים למחבת. מכסים ומביאים את נוזלי הרוטב לרתיחה. 3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-2 דקות עד שהעוף עשוי לחלוטין. מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת הגשה. מגבירים את הלהבה וכשהרוטב מסמיך יוצקים על העוף. מגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|