1 מצפים את הדג במים וקמח ומניחים בתבנית התנור.
2 מורחים את כל צידי הדג בשמן זית ומלח ומכסים בנייר כסף.
3 מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות עד רבע שעה.
4 מקפיצים בצל, שום ופטריות בשמן זית. מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל.
5 יוצקים את הפטריות והשמנת על הדג ומחזירים לתנור.
6 פורסים תפוח אדמה לעיגולים ומטגנים.
7 מוסיפים מעט צ'ילי לדג ומחזירים לתנור. מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה לדג ומחזירים לתנור. ניתן להוסיף גם שקדים קלויים, צנוברים וקשיו. משאירים בתנור מכובה עד ההגשה.