המצרכים :
לטמפורה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מתבלים את פילה העוף בפלפל, פפריקה ומעט מלח. מחממים מחבת פסים ללא שמן וצורבים את העוף משני צדדיו, כ-3 דקות מכל צד. מניחים בצד. 2 הברוקולי: טורפים יחד את כל מרכיבי הטמפורה עד לקבלת בלילה חלקה ומעט סמיכה. מכינים צלחת שטוחה עם קוואקר ומחממים שמן לטיגון עמוק. 3 טובלים את ראשי הברוקולי בטמפורה, מנערים מעט וטובלים בצלחת הקוואקר. מטגנים עד להזהבה, מוציאים וסופגים את עודפי השמן. 4 מסדרים את האורז בצלחת ועליו את כל מרכיבי הסלט. מערבבים את מרכיבי התיבול, יוצקים מעל הכל ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל |