1 קוצצים את הבצל לקוביות קטנטנות, ומטגנים בחמאה.
2 קוצצים את הפטריות לחתיכות קטנטנות ומוסיפים לבצל. מטגנים כ-10 דקות, עד שהפטריות מתרככות. מעבירים לקערה ומניחים להצטנן.
3 מוסיפים גבינת שמנת, פרמזן, אגוז מוסקט, מלח, פלפל וקמח עד לקבלת תערובת סמיכה.
4 מרתיחים שמן לטיגון עמוק.
5 יוצרים כדורים בידיים רטובות, מעבירים לקמח ואז לביצה ולפירורי הלחם, ומטגנים שתי דקות. מגישים עם מטבל גבינות וסלט.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!