1 מתחילים קודם עם רוטב הקפה: מביאים לרתיחה את החלב והקפה.
2 טורפים בקערה את החלמונים יחד עם הסוכר. כשהחלב רותח, שופכים אותו באיטיות על החלמונים תוך ערבוב מתמיד, ומחזירים לסיר.
3 מבשלים את התערובת על אש נמוכה מאוד עד שהיא מסמיכה. מסננים ומקררים.
4 ממשיכים עם הכנת הפרנץ' טוסט: טורפים יחד את הביצים, החלב והסוכר. טובלים את פרוסות החלה בבלילה ומטגנים במחבת על אש בינונית. אחרי הטיגון, מניחים את הפרוסות על נייר סופג.
5 מסדרים את הלחם המטוגן בצלחת ומורחים בנדיבות מעליו את ממרח השוקולד. יוצקים מעל רוטב קפה, מעטרים באבקת סוכר ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!