1 ממליחים ומפלפלים את חזה העוף, ומטגנים בתרסיס שמן קנולה משני הצדדים עד להזהבה. מורידים מהאש וחותכים לרצועות דקות.
2 מטגנים באותה המחבת את השעועית הירוקה בכדי שתקבל מעט טעם של עוף צלוי ותשחים מעט. כעבור 2 דקות מורידים גם אותה מהאש ומסדרים בשתי צלחות גדולות.
3 מטגנים את הבצל הקצוץ והפטריות באותה המחבת עד שהם משחימים, מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומערבבים הכל ביחד.
4 מסדרים בצלחות את האורז לצד השעועית הירוקה, מוסיפים את העוף עם חלב הקוקוס ומקשטים בבצל ירוק.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!