1 מסירים מהדג את העור (לא נורא אם הוא מתפרק) וחותכים לרצועות דקות.
2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה.
3 מערבבים את רצועות הדג עם התבלין לשווארמה ומוסיפים למחבת.
4 מערבבים ומטגנים עד לקריספיות. ממליחים.
5 מכינים טחינה: מערבבים את הטחינה הגולמית עם המלח ומיץ הלימון ומוסיפים מים תוך ערבוב, עד לדרגת הסמיכות הרצויה.
6 חוצים את הפיתות וממלאים בסלט קצוץ ושווארמת דג. זולפים טחינה ומגישים.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?