מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

קטשופ ביתי

יותר בריא, יותר טעים ויותר זול. עשו זאת בעצמכם

|mako| פורסם11:12
קטשופ (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 500 גרם רסק עגבניות

  • רבע כוס דבש
  • רבע כוס סוכר (עדיף חום)
  • כפית מלח
  • חצי כפית קינמון
  • רבע כפית ציפורן טחון (אפשר גם יותר)
  • קורט אבקת שום
  • קורט צ'ילי טחון
  • קורט אבקת תיבול לסטייק או כמון
  • שלושת רבעי כוס חומץ תפוחים (או פחות מחצי כוס חומץ רגיל)
  • מים (בכמות שתביא אתכם למרקם הרצוי)

אופן ההכנה:

1מניחים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה. 2. מבשלים תוך ערבוב כחמש דקות, מסירים מהאש, מצננים ומתקנים תיבול.

* אם אתם ממש לחוצים אפשר גם לשכוח מההרתחה ופשוט לערבב הכל יחד ולטבול. * שימו לב, הטעמים משתפרים ככל שהזמן עובר, ככה שביום שאחרי ההכנה יהיה לכם קטשופ הרבה יותר משובח.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il