המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מתבלים את נתחי הדג במעט פלפל שחור ומלח. מניחים בצד. 2 מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב. 3 מניחים בקערה את נתחי הדג ומכסים ברוטב (אפשר להיעזר במברשת). 4 מכניסים את הדגים לשקית - ביד אחת אוחזים בשקית ובעזרת היד השנייה מניחים את הנתחים בתוך השקית בזהירות רבה. מוציאים את כל האוויר ואוטמים עם פס הסגירה. 5 מרתיחים סיר עם מים ומנמיכים את הלהבה כך שיישאר בעבוע קל בלבד. משקיעים את השקית עם הנתח למשך כ-15 דקות. מוציאים ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו נודלס עם פטריות וחזה אווז
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |