1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
2 מערבלים במיקסר את חמאת הבוטנים והסוכר עד ששני המרכיבים מתאחדים. מוסיפים את הביצה ואת הסודה לשתייה ומערבלים עוד כשתי דקות. הבצק הסופי אמור להיות יחסית פירורי ולא אחיד.
3 מכדדרים כדורים קטנים מהבצק ומניחים על תבנית האפייה. לוחצים כל כדור בעזרת האגודל ויוצרים שקע. ממלאים כל שקע בריבה ואופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים. מקררים מעט לפני שמנסים להזיז את העוגיות מהתבנית.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!