1 מערבבים בבלנדר/מעבד מזון את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
פנקייק 3 מרכיבים: בננה, חלב אורז-שקדים ושיבולת שועל | צילום:
ניצן לנגר, mako אוכל
2 מחממים מחבת (רצוי נון-סטיק), משמנים עם חמאה (או שמן/שמן קוקוס/תרסיס שמן) ויוצקים שלוליות קטנות בינוניות. אחרי שמתחילות להיווצר בועיות, הופכים את הפנקייקים ומטגנים כדקה כנוספת.
פנקייק 3 מרכיבים. זה המרקם | צילום:
ניצן לנגר, mako אוכל
3 חוזרים על הפעולה עד שהבלילה מסתיימת.
4 מגישים מיד עם סירופ מייפל.
* אפשר להוסיף קורט מלח לבלילה.
פנקייק 3 מרכיבים. קצת פירות עונתיים לתוספת | צילום:
ניצן לנגר, mako אוכל