1 בסוטאז' גדול מחממים על להבה בינונית את שמן הזית ביחד עם הזיתים, השום והפלפל החריף. מכסים ומחממים כ-2-3 דקות.
2 פורסים את אחד הלימונים לפרוסות דקות עם הקליפה. כשהשמן חם מוסיפים את הפרוסות בשכבה אחת. סוחטים פנימה עוד חצי לימון, מכסים ומבשלים כ-4-5 דקות.
3 מניחים את נתחי הדגים בתחתית הסיר, עם העור כלפי מטה ומכסים אותם ברוטב. מפלפלים וסוגרים לעוד כ-6-7 דקות בישול. מדי פעם מנענעים את המחבת.
4 כשהדג לבן, מבריק ועסיסי מוסיפים את הכוסברה ועגבניות השרי וסוחטים מעל את העגבנייה.
5 מכסים שוב ומבשלים דקה נוספת. מכבים את האש ומשאירים מכוסה ל-2-3 דקות נוספות. מפזרים מעט מלח אטלנטי. מומלץ להגיש בלוויית לחם שאור לבן או חלה טרייה.