1 מחממים את השמן במחבת, מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומטגנים היטב משני הצדדים עד שהוא מוכן מבפנים.
2 חותכים את חזה העוף לרצועות.
3 שוטפים היטב את הירקות.
4 חותכים את המלפפון לרצועות דקיקות בעזרת עם קולפן ז'וליינים או מנדולינה. שימו לב - בחלק עם הגרעינים לא משתמשים בסלט הזה, אפשר לשלב אותו בסלט ירקות רגיל או בכריך.
5 קולפים את הגזרים ופורסים גם אותם למקלות דקיקים בעזרת קולפן ז'וליינים או מנדולינה. פורסים גם את הפלפל האדום לרצועות דקיקות.
6 מעבירים את כל הירקות לקערה גדולה ומוסיפים את רצועות העוף.
7 הרוטב: טורפים או טוחנים בקערה את כל חומרי הרוטב. סמיכות הרוטב צריכה להיות כמו של שמנת שעברה ערבוב. אם הוא יוצא סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד כפית מים.
8 מתבלים ברוטב, מפזרים בוטנים קצוצים ומגישים.
** במקום להכין חזה עוף במיוחד אפשר להשתמש בשאריות של עוף. פשוט מפרקים את בשר העוף מן העצם ומוסיפים לסלט.