המצרכים (8 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים. 2 מוסיפים את הסודה הקרה ומערבבים כדקה. מניחים בצד. 3 בקערה שטוחה שמים את פירורי הפנקו ומפזרים בצורה אחידה. 4 מפרידים בין טבעות הבצל ו"מטביעים" אותן בבלילה שהספיקה להסמיך בינתיים. מוודאים שהטבעות מכוסות מכל הצדדים. 5 מוציאים את הטבעות מהבלילה וטובלים בפירורי הפנקו עד לציפוי. 6 מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים במשך 2-3 דקות. מוציאים ומניחים על רשת. צפו בשף ג'ון מכין את טבעות הבצל: (מקור) >> ניסו מיזם קולינרי חדש והתבאסנו>> ארוחה בשעה: ארוז קון פויו |