1 מחממים תנור ל־250 מעלות (לא טורבו). בתבנית מניחים את עיגולי הפיתות עם החלק הפנימי, הרך והבהיר יותר, כלפי מעלה.
2 יוצקים על כל עיגול כ־2 כפות שמן זית ובעזרת כפות הידיים מפזרים אותו על פני כל השטח.
3 מפזרים מעט מהפלפלים החריפים ולוקחים חופן גדוש מתערובת הבשר ומשטחים על פני הפיתה לשכבה בעובי של כ־½ ס"מ. מקפידים להשאיר שוליים של כ־1 ס"מ. אם תערובת הבשר לא מתובלת, ממליחים ומפלפלים.
4 מכניסים לתנור ואופים בחום הגבוה במשך 8 דקות. לא יותר. במקביל מערבבים את העגבניות עם השום וממליחים.
5 מוציאים את הפיתות מהתנור, מזלפים כפית טחינה גולמית על פני הבשר ומניחים מעל 2 כפות מסלט העגבניות, מפזרים מעט עלי תימין ומגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!