בטטה בתנורבטטות אפויות בתנור, פריכות וטעימות עם מיונז וחומץ בלסמי, שממלאות את הבית בניחוחות מטריפים![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הבטטות, השאלוט, המיונז, הסוכר החום, המלח והפלפל. 2 מניחים על תבנית אפייה, מזליפים את החומץ הבלסמי מעל, מכסים בעוד נייר אפייה ומעליו נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20-25 דקות. 3 מסירים את נייר האפייה והכסף ואופים עוד כ-5 דקות או עד שהבטטות מזהיבות. הכנתם את מתכון הבטטה בתנור? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|