המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממיסים שוקולד מריר, סוכר וחמאה במיקרו או בבן מארי. 2 מוסיפים מעט מתערובת השוקולד אל הביצים ומערבבים, לצורך השוואת טמפרטורה (כדי שהביצים לא יתבשלו בשוקולד). לאחר מכן מערבבים את התערובות לגמרי. 3 מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה. 4 שופכים את התערובת לכלים ומכניסים פנימה כמה קוביות שוקולד לבן. 5 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 15-20 דקות. 6 אפשר להגיש עם קצפת ופיסטוקים קצוצים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> הנה עוד מתכון טוב לסופלה שוקולד |