קוביות עוף בטמפורה עם מטבל מיונז וסרירצ'המחפשים נשנוש ראוי ליד הבירה? רוצים לפנק את האורחים שלכם עם ארוחת ערב קלילה וקצת אחרת? אין בעיה: המתכון הבא תמיד יבוא טוב, כי אנחנו לא מכירים מישהו שיסרב לקוביות עוף לוהטות ומטוגנות. בטח לא אתם
ענת לבל
| mako אוכל
| פורסם 21/09/16 07:49
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
למטבל:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקמח, המים, המלח והביצה עד לקבלת בלילה אחידה. 2 טובלים את קוביות העוף בבלילה. 3 בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון, ומטגנים את קוביות העוף כ-3-4 דקות עד לההזבה מלאה (הקוביות מוכנות ברגע שהצד החיצוני שלהן זהוב והבשר בפנים לבן). 4 מעבירים את הקוביות המטוגנות לצלחת עם נייר סופג וממשיכים לטגן עד סיום הכמות הרצויה. 5 מערבבים בקערה היטב את המיונז והסרירצ'ה ומגישים לצד קוביות העוף. >> בשבוע שעבר הכנו פסטה עם רצועות עוף ואפונה > על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה |