גאוני: מוס שוקולד בשני מרכיביםהכל זה כימיה: קבלו את מוס השוקולד שלא צריך שום דבר חוץ ממים ושוקולד. תאמינו או לא, אבל זה עובד
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים!
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 ממיסים בסיר קטן את השוקולד והמים על אש קטנה. 2 מעבירים את השוקולד המומס לקערה היושבת מעל קערה עם קרח. טורפים נמרצות את השוקולד כ-5-6 דקות (אפשר בהחלט במטרפה ידנית) עד שהוא מקבל מרקם של מוס. לא להתייאש, זה קורה בסוף. 3 אפשר לאכול מיד, ואפשר לצנן מעט ולאכול בתוספת קצפת אם רוצים. טיפים: * למוס משוקולד מריר בלבד: ממיסים 100 גרם שוקולד עם 78 מ"ל מים וממשיכים כרגיל. קחו בחשבון שהתוצאה מרוכזת מאוד. * המתכון לא יעבוד עם שוקולד חלב בלבד. מוצקי הקקאו שבשוקולד המריר הכרחיים בשביל התמצקות הבלילה. * המתכון לא יעבוד עם שוקולד לבן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!לקוח מהבלוג אוכל זה טעים המתכון עלה לראשונה במרץ 2012 |