המצרכים :לכ-12 יחידות:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר. 2 מוסיפים חלב, שמן, ביצים ותמצית וניל וטורפים היטב עד שאין גושים. מוכנים לזלילה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלבקרו בבלוג של שרית - Misspetel 3 מחלקים את התערובת ל-2, ומוסיפים קקאו למחצית ממנה. 4 מחממים מחבת משומנת מעט, שופכים למרכז המחבת כף מהתערובת הבהירה ומעליה שופכים כף מהתערובת הכהה. משיישים את הבלילות בעזרת קיסם בתנועות סיבוביות. 5 מטגנים על אש בינונית כדקה מכל צד. מגישים מיד. * המתכון פורסם לראשונה ביולי 2020
|